Namaste

5:den Heräämisen kurssi alkaa huomenna 25 Heinäkuuta 2020!
Toivottavasti olet valmis aloittamaan matkan.

Tässä on zoom-linkki liittyäksesi kurssille joka päivä.

Huomaa ajat tässä alla joka päivä

25. heinäkuuta klo 18.00–21.30 CEST 19-22.30 Suomen aikaa
26. heinäkuuta klo 18.00–21.30 CEST 19-22.30 Suomen aikaa
27. heinäkuuta klo 19.00–22.30 CEST 20-23.30 Suomen aikaa
28. heinäkuuta klo 19.00–22.30 CEST 20-23.30 Suomen aikaa
29. heinäkuuta klo 19.00–22.30 CEST 20-23.30 Suomen aikaa

Ole Hyvä ja Liity 30 minuuttia ennen aloitus aikaa. Kun liityt zoom-kokoukseen, nimeä itsesi uudelleen näin

(MAAKOODI) (NIMI)

esimerkki
FIN Valo Herännyt

Muutamia ohjeita verkkokurssiin osallistumiselle.

Valmistele tila meditointia ja oppimista varten.

  • Kurssin aikana pyydämme sinua istumaan rauhallisessa huoneessa, jonka ovet ovat kiinni jossa on hyvä internetyhteys.
  • Tarvitset joogamaton, kuulokkeet, vettä, tuolin, muistiinpano välineet sekä kynttilöitä ja suitsukkeita.
  • Hämärrytä valaistus huoneessasi. Sytytä suitsuke jotta luot meditatiivisen tunnelman huoneeseesi.
  • Ehdotamme että sinulla on erittäin kevyt ateriaa 45 minuuttia tai tuntia ennen kurssin alkua.
  • Vältä tekstiviestejä tai puheluja kurssin aikana. Pidä puhelin hiljaisena.
  • Ole hiljaisuudessa koko kurssin ja myös tauon aikana.

 

Jotkut kurssin osat ovat vuorovaikutteisia. Edellytämme, että et matkusta tai tee muita töitä kurssin aikana.

Osallistu joka päivä saadaksesi kaiken ydinsisällön kurssista.
Varmista, ettei kukan muu kuin kurssille ilmoittautuneita ole läsnä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, kirjoita meille WhatsAppilla . Varmista, että olet WhatsApp-ryhmässä nopeampaa kommunikointia varten. Jos et ole vielä liittynyt, ota yhteyttä maa-oppaaseesi Kiranjiin.
Toivotamme sinulle ihania kokemuksia kurssilla.

Kiitos
Ekam Tiimi